ΔΩΣΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΟΧΗΜΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Ο.Τ.Κ.Ζ.

Ο κύκλος ζωής του αυτοκινήτου σας μπορεί να συνεχιστεί!
Ανακυκλώστε το με το μέγιστο δυνατό όφελος και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Η RISYMET I.K.E. ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και στοχεύοντας στην προσφορά παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, έχει δημιουργήσει κέντρο συλλογής οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) πιστοποιημένο από τον επίσημο ελληνικό φορέα διαχείρισης οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΕΔΟΕ).

Κέντρο συλλογής αυτοκινήτων (Ο.Τ.Κ.Ζ.)

Μεταμόρφωση Αττικής

Το κέντρο συλλογής βρίσκεται στην έδρα της εταιρείας στη Μεταμόρφωση Αττικής καθιστώντας έτσι τη διαδικασία παράδοσης του οχήματός σας πιο εύκολη από ποτέ.

Παραλαμβάνουμε όλα τα επιβατικά και φορτηγά οχήματα βάρους έως 3,5 τόνους προσφέροντάς σας το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος και συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ανακύκλωση του παλιού σας αυτοκινήτου γίνεται με ταχείες, πιστοποιημένες διαδικασίες στο κέντρο επεξεργασίας που διαθέτει η εταιρεία μας (Υποκατάστημα ΒΙ.ΠΕ. Αυλώνα). Προβαίνουμε στην οριστική διαγραφή του οχήματός σας και σας χορηγούμε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα καταστροφής-πλήρους διαγραφής.

Εξουσιοδοτημενο Μελος

ΕΔΟΕ

Ενημερωθείτε από την παρακάτω λίστα για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την οριστική διαγραφή του οχήματός σας.

Οι υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη του οχήματος περιορίζονται στην προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, καθώς η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι απλή

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.