ΔΩΣΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΟΧΗΜΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Ο.Τ.Κ.Ζ.

Ο κύκλος ζωής του αυτοκινήτου σας μπορεί να συνεχιστεί!
Ανακυκλώστε το με το μέγιστο δυνατό όφελος και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Η RISYMET Ι.Κ.Ε. επενδύει και στο χώρο της ανακύκλωσης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) διαθέτοντας από τον Απρίλιο του 2021 υποκατάστημα στη ΒΙ.ΠΕ. Αυλώνα Αττικής, όπου λειτουργεί νέο κέντρο επεξεργασίας και ανακύκλωσης αυτοκινήτων, πιστοποιημένο από τον επίσημο ελληνικό φορέα διαχείρισης οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΕΔΟΕ).

Κέντρο επεξεργασίας αυτοκινήτων (Ο.Τ.Κ.Ζ.)

Αυλώνας Αττικής

Διαθέτοντας μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας, απορρύπανσης και ανακύκλωσης οχημάτων, ανακυκλώνουμε το παλιό σας αυτοκίνητο με ταχείες, πιστοποιημένες διαδικασίες, προβαίνοντας στην οριστική διαγραφή του και σας χορηγούμε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα καταστροφής-πλήρους διαγραφής.

Δώστε αξία στο παλιό σας όχημα και επωφεληθείτε οικονομικά από την ανακύκλωσή του με το μέγιστο δυνατό όφελος, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία μας ανακυκλώνει όλα τα επιβατικά και φορτηγά οχήματα βάρους έως 3,5 τόνους.

Εξουσιοδοτημενο Μελος

ΕΔΟΕ

Ενημερωθείτε από την παρακάτω λίστα για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την οριστική διαγραφή του οχήματός σας.

Οι υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη του οχήματος περιορίζονται στην προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, καθώς η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι απλή.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.